ESITTELY

Olen Minna Kulmala ja kasvatan kotioloissa kultaisianoutajia. Ensimmäinen kultsu muutti kotiimme, Tampereelle vuonna 1992, Bothwell kennelistä. Emman kanssa kävimme näyttelyissä ja treenailimme taippareihin.  Vuonna 2006 meille tuli Greenhill’s kennelistä narttupentu. Se sulatti sydämeni täydellisesti rotuun, ja sen myötä tulikin muutama koira lisää.

Minulla on kaksi aikuista lasta, jotka ovat jo muuttaneet kotoa. Asun nykyään Pälkäneellä avomieheni kanssa, joka on myös innostunut koiraharrastuksesta. Käymme  yhdessä näyttelyissä, toko-koulutuksissa ja treenailemme metsähommia koirien kanssa.  Koirat ovat osa elämäämme.

Kasvattajan peruskurssin kävin ensimmäisen kerran 90-luvulla, mutta silloin jäi pentue tekemättä ja kennelnimi anomatta. Vuonna 2013 kävin kurssin uudelleen ja anoin kennelnimeä. Nimi myönnettiin ja siitä tuli FOREST HAWK. Olemme kaikki metsässä liikkuvia kiitäjiä ja nimi viittaa siihen.  Ensimmäinen odotettu pentue syntyi vuonna 2013. Meille syntyi ihastuttava narttupentu, joka isojen leikkauksien myötä menehtyi vain 3 kk ikäisenä. Toinen runsaslukuisempi pentue syntyi keväällä 2014.

Kasvatustyöni on pienimuotoista ja tavoitteenani on kasvattaa rodunomaisia kultaisianoutajia.

Yhteystiedot:

Minna Kulmala

Onkkaalantie 132

36600 Pälkäne

      O4O-8413237  minna.kulmala1(a)hotmail.com

Minna

Mainokset